Pizza foresta

Passie voor koken, passie voor veggie!
Grootkeuken en gezondheid gaan al langer dan vandaag hand in hand.
Bij Ter Groene Poorte bewijzen ze dat grootkeukenkoks ook de culinaire vinger aan de pols houden.

In samenwerking met ChefsproVeggie ontwikkelden de leerlingen van het 6e en 7e jaar enkele lekkere én gezonde gerechten waarin groenten de hoofdrol spelen. 
Dit is Amber's creatie!

Tgp Pizza
  •  20 personesp
  •  Plat, Eté, Automne, Végetarien
  •  20 personesp
  •  0minutesmin
  •  Plat, Eté, Automne, Végetarien

Ingrédients

  • 200 gr feta
  • 60 groene asperges - Ardo
  • 500 gr sjalot - Ardo
  • 500 gr kerstomaat geel en rood
  • 200 gr rucola
  • 1,2 kg woudpaddestoelen mix - Ardo
  • 2,5 l soya 'op te koppen' - Alpro
  • 1,5 kg bloem 00
  • 10 gr gedroogde gist
  • 22 gr zeezout - Verstegen
  • 250 ml pizzaolie
  • 20 gr Spice mix del mondo Za'atar - Verstegen
  • 20 gr Spice mix del Mondo Sirtake PURE - Verstegen

Restez informé