Ebly salade Indian-style

Verstegen Eblysalade Indianstyle
  •  10 personenp
  •  Voorgerecht, Hoofdgerecht, Bijgerecht, Vegetarisch, Veganistisch, Salade
  •  10 personenp
  •  0minutenmin
  •  Voorgerecht, Hoofdgerecht, Bijgerecht, Vegetarisch, Veganistisch, Salade

Ingrediënten

  • 1 kg gekookte Ebly
  • 75 gr World Grill Inidan Mysterie PURE - Verstegen
  • 30 gr graanmosterd
  • 200 gr gebakken champignons
  • 300 gr geblancheerde groenten (asperges / sluimererwtjes / prinsessenboontjes)
  • lente-ui
  • peper en zout

Methode

  1. Meng alle ingrediënten.
  2. Kruid naar smaak.
  3. Extra tips:
  4. > upgrade door af te werken met Verstegen Seroendeng
  5. > verfris door toevoegen van limoensap, gekonfijte citroen of gesneden kerstomaatjes, komkommer, paprikablokjes,...

Blijf op de hoogte