Quinoa salade met Halloumi

Quinoa Salade Met Halloumi
  •  20 personenp
  •  Hoofdgerecht, Zomer, Vegetarisch, Glutenvrij, Salade
  •  20 personenp
  •  0minutenmin
  •  Hoofdgerecht, Zomer, Vegetarisch, Glutenvrij, Salade

Ingrediënten

  • 2 kg Quinoa (Artisan)
  • 1 kg peultjes
  • 1 kg cherrytomaten
  • 20 bosuitjes
  • Verse basilicum
  • 10 courgette
  • 1,5 kg halloumi (grillkaas)

Methode

  1. Kook de Quinoa zoals aangegeven op de verpakking. Laat de peultjes de laatste 5 minuten meekoken met de Quinoa (voeg als nodig wat extra water toe).
  2. Halveer de tomaten, snijd de bosui in ringetjes, hak de basilicum fijn en meng met de granen. Breng op smaak.
  3. Snijd de courgette en halloumi in repen.
  4. Verhit olie in een (grill) pan en bak de courgette bruin en gaar.
  5. Verhit opnieuw olie in de pan en gril de halloumi aan 2 kanten bruin.
  6. Serveer de salade met de gegrilde courgette en halloumi.

Gerelateerde producten

Blijf op de hoogte