ChefsproVeggie LIVE - veggie inspiratie

ChefsproVeggie ging live vanuit Ardo's demokeuken.

Cpv Website 4

Uit onze enquête 'alles kan veggie, of niet?' bleek dat veggie en vegan voor veel chefs in horeca en grootkeuken (nog) niet zo evident is.

Omdat we bij ChefsproVeggie chefs maximaal willen ondersteunen en inspireren om meer én makkelijker met ‘plantaardig' om te gaan, gingen we met deze reacties aan de slag en stelden een inspirerende webinar samen. 

Paul Florizoone (Greenway) en Peter De Wandel (Ardo) namen ons vanuit Ardo's demokeuken mee in een boeiende sessie vol veggie inspiratie. 

Met praktische tips & tricks boden ze antwoord op vragen rond smaak en textuur, presentatie, een volwaardig bord en foodcost. Ze vertellen er niet alleen over maar inspireren aan de hand van ter plaatse bereide smakelijke klassiekers in een veggie jasje.

Heb je de sessie gemist? Bekijk ze hier online!

Lees zeker onze tips & tricks.

In enkele slides verzamelden we leuke sfeerbeelden, belangrijke info en interessante tips.

Download ze hieronder.

Blijf op de hoogte