Beat the Classics by ChefsproVeggie

01.09.2022 - 30.09.2022

ChefsproVeggie en partners lanceren een tweede wedstrijd!
Vorig jaar gingen de Streetfood recepten in battle, dit jaar tackelen we de Classics.

We dagen alle chefs uit horeca en grootkeuken uit dé ultieme veggie interpretatie van een klassieker uit hun koksmuts te toveren.

Stuur je deelname in!

Cpv Website 3 Kopie

WAT VRAGEN WE? 
Een veggie of vegan interpretatie van een klassiek recept, in de brede zin van het woord. Van voorgerecht, hoofdgerecht, salade of hapje tot dessert.


WIE KAN DEELNEMEN?
 
professionele koks uit zowel horeca, fastfood, catering als grootkeuken.

HOE NEEM JE DEEL?

  • Je schrijft je in via deze link. Vul het formulier zo volledig mogelijk aan.
  • Daarna dien je - binnen de periode van de wedstrijd - een uitgeschreven gedetailleerd professioneel recept in voor 10 à 20 personen, inclusief een foto van de presentatie. 
    Dit hoeft geen professionele foto zijn, een snelle snapshot met je telefoon is prima. 
  • Het recept en foto verstuur je digitaal naar info@chefsproveggie.be
  • De wedstrijd loopt van 01/09/2022 tot en met 30/09/2022.

    Deelnames verstuurd vóór 01/09/2022 of na 30/09/2022 worden niet in aanmerking genomen.

HOE WORDEN DE WINNAARS GESELECTEERD?

  • Uit de ingezonden recepten wordt een shortlist van 10 recepten samengesteld door de partners van ChefsproVeggie. 

  • De 10 recepten worden, aan de hand van het uitgeschreven recept, bereid door een professionele kok en geproefd door een externe vakjury. Uit de 10 recepten worden de 5 beste recepten geselecteerd.

  • Indien een recept een ingrediënt bevat waar de CPV partners een alternatief product van in het gamma hebben, mogen we dit in het recept zo aanpassen.

  • Punten worden gegeven op:

    • Smaak

    • Presentatie

    • Originaliteit

    • Gebruik van verschillende texturen

    • Correctheid van de ingrediënten (veggie/vegan)

    • Evenwichtig en gezond

    • Correctheid recept

    • Naamgeving

    • Verkoopbaarheid

WAT KAN JE WINNEN?

De 5 beste inzendingen krijgen:

  • een unieke ervaringsprijs
  • een professionele fotoshoot van hun recept 
  • vermelding op de ChefsproVeggie website
  • de winnende recepten worden gebundeld in een receptenboekje

Ingezonden recepten kunnen door ChefsproVeggie gebruikt worden in verdere communicatie en activiteiten zoals degustaties, foodtruck tour ed.

Het uitgebreide reglement kan je hier downloaden.

Lees ook onze tips & tricks!


Heb je vragen over producten van onze partners?
Contacteer de verantwoordelijke hieronder en vraag je staal en/of info aan.

Alpro | Camille De Clippele | camille.declippele@danone.com 

Ardo | Peter De Wandel peter.de.wandel@ardo.com T +32 474 99 89 50

Electrolux Professional Chloé Beerten benelux@electroluxprofessional.com

Greenway Foods | Luc De Jaegher luc@greenway.be T +32 476 54 46 89

Verstegen Spices & Sauces Marisa Herman T +32 475 34 73 16

Blijf op de hoogte