Groentelasagne met romige spinazie

Groentelasagne
  •  10 personenp
  •  Hoofdgerecht, Vegetarisch, Veganistisch, Lactosevrij, Pasta
  •  10 personenp
  •  0minutenmin
  •  Hoofdgerecht, Vegetarisch, Veganistisch, Lactosevrij, Pasta

Ingrediënten

  • 1kg Ardo romige spinazie
  • 1,5kg Ardo grill mix à la Siciliana
  • 500g Ardo soffritto mix
  • 20g Ardo knoflookblokjes
  • 250g tricolore linzenmix
  • 20g Ardo Provençaalse kruidenmix
  • ½ L groentebouillon
  • 1L passata
  • 200g tomatenpuree
  • 30 lasagnebladen
  • 300g prosociano - Violife
  • 1dl olijfolie
  • Peper en zout

Methode

  1. Roerbak de soffritto, Provençaalse kruidenmix en knoflook in wat olijfolie. Voeg de bouillon, passata en tomatenpuree toe, laat sudderen tot het zacht is en breng op smaak met peper en zout.
  2. Leg de grillmix à la Siciliana op een ovenplaat, breng op smaak met peper en zout en besprenkel met olijfolie. Bak 6-8 minuten in de oven op 200°C.
  3. Laat de romige spinazie ontdooien.
  4. Stel de lasagne samen in een ovenschaal door lagen lasagnebladen, tomatensaus, gegrilde groenten en romige spinazie aan te brengen. Werk af met wat prosociano.
  5. Bak de lasagne 35-45 minuten in de oven op 180°C.

Ardo’s Romige Spinazie combineert malse spinazie met een zachte, plantaardige romige saus, wat zorgt voor een rijke en fluweelzachte textuur. Deze goed gebalanceerde mix van natuurlijke ingrediënten biedt de vertrouwde smaak van traditionele romige spinazie, verfijnd met subtiele tonen van nootmuskaat en witte peper. Ideaal voor gratins, quiches, pasta of als bijgerecht, dit product zorgt voor consistentie en kwaliteit in elke portie. Ingevroren op het hoogtepunt van versheid, en dankzij de plantaardige samenstelling geschikt voor diverse menu’s.

>> lees meer

Blijf op de hoogte