Corn ribs met burrito

Corn Ribs Burrito 052
  •  10 personesp
  •  Plat, Eté, Végetarien, Vegan, Snack , Streetfood
  •  10 personesp
  •  0minutesmin
  •  Plat, Eté, Végetarien, Vegan, Snack , Streetfood

Ingrédients

  • 30 Ardo Corn ribs
  • 500 g Ardo Avocado in blokjes
  • 250 g Ardo Kruidenmix in Mexicaanse stijl
  • 2 dl olijfolie
  • 500 g getrokken jackfruit
  • 10 wraps
  • 2 dl zure room (*)
  • 50 g nachos
  • 5 little gem
  • 20 cherrytomaten
  • 100 g Jalapeños
  • WSB Tex-Mex kruiden - Verstegen

Méthode

  1. Roerbak het jackfruit met de helft van de Mexicaanse kruidenmix en breng op smaak met wat Tex-Mex kruiden.
  2. Ontdooi de avocado blokjes.
  3. Kruid de Corn ribs met olie, Tex-Mex kruiden en de rest van de Mexicaanse kruidenmix. Bak in de oven op 180°C voor 12-14 minuten.
  4. Verwarm de wraps en vul ze met little gem, cherrytomaten, avocado, getrokken jackfruit en jalapeños. Eindig met wat zure room. (*)
  5. Serveer de burrito met 3 Corn ribs, garneer met wat zure room en nachokruimels.

Restez informé