Corn ribs met burrito
Ingrédients
- 30 Ardo Corn ribs
- 500 g Ardo Avocado in blokjes
- 250 g Ardo Kruidenmix in Mexicaanse stijl
- 2 dl olijfolie
- 500 g getrokken jackfruit
- 10 wraps
- 2 dl zure room (*)
- 50 g nachos
- 5 little gem
- 20 cherrytomaten
- 100 g Jalapeños
- WSB Tex-Mex kruiden - Verstegen
Méthode
- Roerbak het jackfruit met de helft van de Mexicaanse kruidenmix en breng op smaak met wat Tex-Mex kruiden.
- Ontdooi de avocado blokjes.
- Kruid de Corn ribs met olie, Tex-Mex kruiden en de rest van de Mexicaanse kruidenmix. Bak in de oven op 180°C voor 12-14 minuten.
- Verwarm de wraps en vul ze met little gem, cherrytomaten, avocado, getrokken jackfruit en jalapeños. Eindig met wat zure room. (*)
- Serveer de burrito met 3 Corn ribs, garneer met wat zure room en nachokruimels.