GREENWAY BBQ BURGER
Ingrédients
- 10 Greenway Burger
- 10 hamburger broodjes
- 300 g Ardo avocadoblokjes
- 300 g Ardo gebakken uienringen
- 3 tomaten
- 2 rode uien
- 200 g gemengde salade
- 350 g Bbq aioli (300 g veganistische aioli, 50 g Ardo BBQ kruidenmix, Gerookt paprikapoeder)
- Enkele microblaadjes als decoratie
- Serveer met cornribs
- 20 corn ribs Ardo
- 100 g (plantaardige) boter
- 30 g Mexicaanse kruidenmix
- 1dl zure room
- 0,5dl sriracha mayonaise
Méthode
- Maak een mix van avocadoblokjes, tomatenblokjes, plakjes rode ui, citroensap, een snufje chili, peper en zout.
- Bak de uienringen in een pan of oven.
- Bak de burgers in een oven, pan of op de grill.
- Verwarm de hamburgerbroodjes.
- Stel de burger samen met broodje, burger, groentemix, gebakken uitjes, BBQ aioli en salade.
- Kruid de cornribs met de boter en de Mexicaanse kruidenmix en bak ze 10-14 minuten op 180°C.
- Serveer de cornribs als bijgerecht, versier met de zure room, sriracha mayo & microblaadjes.