Hachis Parmentier avec Greenway haché

en attente de traduction française

Greenway Gehakt Hache Parmentier Recept3
  •  1 personesp
  •  Plat, Automne, Hiver, Végetarien, Vegan, Take-away
  •  1 personesp
  •  0minutesmin
  •  Plat, Automne, Hiver, Végetarien, Vegan, Take-away

Ingrédients

  • plantaardige boter
  • witte ui, in blokjes
  • wortel, in blokjes
  • groentebouillon
  • aardappelen
  • peper en zout
  • rozemarijn
  • olijfolie
  • GREENWAY gehakt
  • nootmuskaat
  • paprikapoeder
  • knoflookgranulaat
  • Paneermeel of Panko

Méthode

  1. Verhit de boter en stoof de ui.
  2. Voeg de wortelen toe en stoof aan.
  3. Voeg bouillon toe en gaar verder.
  4. Stoom de aardappelen gaar.
  5. Pureer de wortelen met de aardappelen en kruid af.
  6. Vet een ovenschaal in met olie.
  7. Meng het gehakt met de kruiden en leg onderin.
  8. Schep de wortelpuree er bovenop en bestrooi met Paneermeel/Panko
  9. Bak af in de oven.

Restez informé