Indische bloemkool kekererwten curry
en attente de traduction française
Ingrédients
- 1.5kg Ardo Bloemkoolroosjes
- 2kg Ardo Basmatirijst
- 700g Ardo Kekererwten
- 300g Ardo Brunoise mix
- 250g Ardo Lenteajuin
- 1,2kg Tikka Massala
- 3dl kokosmelk
- 1dl zonnebloemolie
- 150gr margarine
- 1 tl parikapoeder
- 1 tl currypoeder
- Peper
- Zout
Méthode
- Stoom de bloemkoolroosjes kort en laat ze uitlekken.
- Bak ze aan in 100g margarine en breng op smaak met peper en zout.
- Stoof de brunoise mix aan in de rest margarine, bevochtig met de kokosmelk en de tikka massala.
- Laat even sudderen. Voeg de bloemkool en 500g kekererwten toe.
- Meng 200g kikkererwten met wat paprika- en currypoeder en een scheutje zonnebloemolie. Bak ze in de oven tot ze een krokant korstje krijgen.
- Roerbak de basmatirijst samen met de lente-ajuin in de zonnebloemolie. Breng op smaak met peper en zout.
- Serveer de rijst samen met de curry en werk af met de gepofte kikkererwten.