Quinoasalade met peulvruchten en yoghurtdip
en attente de traduction
Ingrédients
- 1kg Ardo Quinoa
- 1kg Ardo Cauli Power mix
- 300g Ardo Kekererwten
- 300g Ardo Edamame sojabonen
- 200g Ardo Rode kidney bonen
- 200g Ardo Zwarte bonen
- 50g Ardo Lenteajuin
- 10g Ardo Munt
- 10g Ardo Koriander
- 10g Ardo Knoflookblokjes
- 500g Alpro Greek Nature
- 100g tuinkers
- Sumak
- Peper en zout
Méthode
- Roerbak de quinoa en de cauli power mix in een scheutje olijfolie, breng op smaak met peper en zout. Laat afkoelen.
- Stoom de peulvruchten kort in de steamer en koel ze direct terug.
- Meng alles tot een kleurrijke salade en breng op smaak met peper, zout en een flinke scheut olijfolie.
- Meng de yoghurt met de tuinkruiden en de look, breng op smaak met peper en zout.
- Schep deze als dressing op de salade, werk af met de tuinkers en sumak.