Soep van witte cannellini bonen met rode biet spekjes
en attente du traduction française
Ingrédients
- 500g Ardo Cannellini bonen
- 200g Ardo Ajuinblokjes
- 200g Ardo Knolselderblokjes
- 200g Ardo Preiringen
- 200g Ardo Brunoise mix
- 100g Ardo Rode biet spekjes
- 20g Ardo Bieslook
- 20g plantaardige margarine
- 10g look
- 2l groentebouillon
Méthode
- Stoof de ajuinblokjes, knolselder, prei en look aan in de boter en bevochtig met de groentebouillon.
- Als de groenten gaar zijn, voeg 400g witte cannellini bonen toe. Breng ze nog even aan de kook en mix tot een gladde soep.
- Werk de gemixte soep af met brunoise mix en de rest van de cannellini bonen. Breng terug aan de kook en werk af met wat bieslook.
- Bak de rode biet spekjes 12 minuten in de oven op 180°C tot ze mooi krokant zijn.
- Serveer ze apart als krokante garnituur bij de soep.