De missie van ChefsproVeggie

ChefsproVeggie is het nieuwe digitale veggie inspiratieplatform voor en door chefs

Recepy Detail

Studies geven aan dat meer en meer chefs openstaan om een uitgebreider en kwalitatiever veggie aanbod te bieden in hun keukens. Extra kennis en inspiratie rond vegetarisch koken is natuurlijk steeds welkom. Dit platform biedt op betrouwbare en geloofwaardige wijze een informatief en inspirerend antwoord op vragen rond vegetarische voeding.

De partners achter dit vernieuwende initiatief zijn Delifresh (Greenway), Verstegen, Electrolux Professional, Ardo, Pietercil Foodservice en Alpro.
Look & feel worden verzorgd door Foodphoto en Catchafish
EVA vzw
(de organisatie achter Donderdag Veggiedag), VVG en Horeca Expo ondersteunen als onafhankelijke partners.

Alle partners leveren op regelmatige basis content voor het platform (recepten, achtergrondinformatie, testimonials, etc.).
In de toekomst stellen we dit platform ook open voor occasionele partners (advertising).

"ChefsproVeggie, voor én door professionals: een commitment van de partners achter het platform voor de toekomst van gezonde voeding. "

ChefsproVeggie wordt een op en top Belgische site die het midden houdt tussen een website en een blog. Door interactieve storytelling willen we ons professioneel doelpubliek boeien met voldoende achtergrondinformatie over vegetarische producten, educatieve en inspirationele tools zoals recepten, foto’s, filmpjes, testimonials, info over opleidingen, workshops en events rond een veggie lifestyle.

Blijf op de hoogte