De missie van ChefsproVeggie

Chefs Pro Veggie is het nieuwe digitale vegginspiratie-platform voor en door chefs

Recepy Detail

Studies geven aan dat meer en meer chefs openstaan om een uitgebreider en meer kwalitatief veggie aanbod aan te bieden in hun keukens. Extra kennis en inspiratie rond vegetarisch koken is natuurlijk steeds welkom. Dit platform biedt op betrouwbare en geloofwaardige wijze een informatief en inspirationeel antwoord voor vragen rond vegetarische voeding.

De founding partners achter dit vernieuwende initiatief zijn Delifresh (Greenway), Verstegen, Electrolux Professional, Ardo en Pietercil Foodservice. De look&feel worden door Foodphoto en FK Branding Lab verzorgd. EVA vzw, de organisatie achter Donderdag Veggiedag, VVG en Horeca Expo ondersteunen als onafhankelijke partners. Alle partners leveren content voor het platform en dit op regelmatige basis (recepten, achtergrondinformatie, testimonials, etc.). In de toekomst stellen we dit platform ook open voor occasionele partners (advertising).

"Chefs Pro Veggie, Voor en Door professionals: een commitment van de partners achter het platform voor de toekomst van gezonde voeding. "

Chefs Pro Veggie zal een op en top Belgische site worden die het midden houdt tussen een website en een blog. Door interactieve storytelling willen we ons professioneel doelpubliek boeien met voldoende achtergrondinformatie over vegetarische producten, educatieve en inspirationele tools  zoals recepten, foto’s, filmpjes, testimonials, info over opleidingen, workshops en events rond veggie.

Blijf op de hoogte