Partners

ChefsproVeggie, voor én door professionals: een commitment van de partners achter het platform voor de toekomst van gezonde voeding.

 • ALPRO

  Alpro heeft altijd al een boontje voor planten gehad. We zien het dan ook als onze taak om het goede uit de natuur om te zetten in heerlijke producten om te eten, te drinken en van te genieten. Er is zoveel heerlijks om mee te werken en al dat lekkers komt recht uit de grond: granen, groenten, fruit, noten en zaden, allemaal boordevol essentiële nutriënten, frisheid en smaak. Een plantaardige levensstijl is dus echt een slimme keuze. Het is duurzamer voor onze planeet en gezond voor jou.​

 • ARDO

  Ardo produceert kwalitatieve vries-verse groenten, kruiden en fruit voor een wereldwijd groeiende markt. Dit gebeurt op een duurzame manier, met respect voor mens én milieu. Want wij bewaren wat de natuur ons geeft. Ardo is aanwezig in alle segmenten van de markt en steeds op zoek naar nieuwe producten en trends. Deze continue zoektocht helpt ons om onze klanten steeds opnieuw unieke, innovatieve en heerlijke producten aan te bieden.

 • ELECTROLUX PROFESSIONAL

  Bij Electrolux Professional begrijpen we welke positieve effecten de juiste apparatuur kan hebben op uw beroepsleven. Als trotse koplopers op het gebied van innovatie en design is het onze missie het leven voor u makkelijker en winstgevender te maken. We hechten zeer veel belang aan duurzaamheid en aan het optimaliseren van water- en energieverbruik. Zo helpen we uw rentabiliteit te verhogen. Bij Electrolux zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Zodat we elke dag opnieuw een positief verschil kunnen maken, voor u en voor onze planeet.

 • GREENWAY - DELIFRESH

  Bij Greenway geloven we dat klimaatverandering de grootste uitdaging van onze tijd is. Ons doel is dan ook zelfs de grootste vleesliefhebbers te verleiden met verrassend lekkere veggie-producten. De trend naar minder vlees is ook merkbaar binnen de wereld van de grootkeukens. Greenway levert een gevarieerd foodservice-assortiment, toegesneden op gebruik op grote schaal, zoals in ziekenhuizen, scholen en overheidsinstellingen, maar ook naar horecazaken toe. Ons foodservice-assortiment is geïnspireerd op de laatste internationale veggie-trends. Gemaakt op basis van bestaande en zelfontwikkelde vleesalternatieven.

 • Sud’n’Sol

  Het is ondertussen ruim twintig jaar geleden dat Sud’n’Sol met haar eerste mediterrane groentecreatie, de halfgedroogde tomaten, haar reis startte in de inspirerende en wondere wereld van de mediterrane groentekeuken. Om de pure smaak van onze heerlijke, verse zuiderse groenten te behouden, worden deze gemarineerd in een subtiel smakende marinade. 100% plant-based, omdat we geloven in een lekkere en duurzame toekomst! Geniet van de pure authentieke smaak van Sud’n’Sol Fine Mediterranean Food for Fine People.

 • VERSTEGEN SPICES & SAUCES

  Verstegen staat voor creatieve en verrassende innovaties in de ‘food branche’. Voor duurzaamheid, kwaliteit en grenzeloze service. Altijd in dienst van onze afnemers en altijd vanuit de gedachte dat er maar één soort kwaliteit is: de allerbeste. Want alleen met de allerbeste kwaliteit creëer je de mooiste smaken, de lekkerste producten en de meest bijzondere concepten. Zo werken we elke dag aan onze missie. Met onze kruiden en specerijen maak je van elke maaltijd een echte smaaksensatie!

Blijf op de hoogte