Bloemkoolbroodje

en attente de traduction française

Verstegen2244 Lr
  •  20 personesp
  •  Plat, Garniture, Végetarien, Sans glutes, Take-away
  •  20 personesp
  •  0minutesmin
  •  Plat, Garniture, Végetarien, Sans glutes, Take-away

Ingrédients

  • 10 mini bloemkool, vers
  • 2,5 kg Greenway gehakt rauw
  • 250 g geraspte kaas (jong belegen of cheddar)
  • 10 g Verstegen Chermoula
  • 10 g Verstegen Yedi Baharat
  • Verstegen World Grill African Sunshine
  • pijpajuin

Méthode

  1. Pocheer de bloemkooltjes 5 min. in ruim gezouten water en dep droog.
  2. Meng het gehakt met de Chermoula en de Yedi Baharat.
  3. Omwikkel de bloemkooltjes met het gehakt maar laat de onderkant vrij.
  4. Strijk in met de World Grill African Sunshine en laat ook hierbij de onderkant vrij.
  5. ...
Variation
Extra tip: Meng 50g geroosterde pompoenpitten door het gehakt.

Produits connexes

Restez informé