Chick'n tikka masala
Ingrédients
- KIP: 3 kg “JUST LIKE CHICKEN” - Greenway
- 4 soeplepels World Spice Blend Tandoori - Verstegen
- 3 soeplepels World Spice blend Garam masala - Verstegen
- 300 g Greek Nature - Alpro
- limoen en zestezout
- Chili flakes
- SAUS: 1 kg kikkererwten (gaar)
- 1 kg paprika rood
- ½ kg rode ui brunoise
- 6 teentjes look
- 6 soeplepels World Spice Blend Tandoori
- 4 soeplepels World Spice Blend Garam masala
- Chili flakes
- 3 l gehakte tomaat
- ½ tot 1 l culinaire room/of kokosmelk
- ½ l groentenbouillon
- plantaardige olie
- gember
Méthode
- Bak de ”Just like Chicken” stukjes in plantaardige olie. Voeg de World Spice Blend Tandoori en Garam masala, Greek Nature, limoen en zeezout en de chili flakes toe. Meng goed.
- Verhit olie en bak hierin de ui, look, gember en Chili flakes. Voeg de Tandoori en Garam Masala toe en laat meestoven.
- Voeg de tomaat toe en laat 12 min sudderen Voeg de bouillon en de kikkererwten toe en laat terug inkoken.
- Voeg de room toe en laat even indikken.
- Voeg de "Just like Chicken" stukjes en hun marinade toe en laat 3 min. mee sudderen.