Lasagne bolognaise avec Greenway haché

en attente de traduction française

Greenway Gehakt Lasagne 017 V2
  •  1 personesp
  •  Plat, Végetarien, Vegan, Take-away, Pâtes
  •  1 personesp
  •  0minutesmin
  •  Plat, Végetarien, Vegan, Take-away, Pâtes

Ingrédients

  • plantaardige boter
  • witte ui, in blokjes
  • wortel, in blokjes
  • tomaten, in blokjes
  • knoflook, puree
  • tomatenpuree
  • groentebouillon
  • paprikapoeder
  • Italiaanse kruidenmix
  • GREENWAY gehakt
  • Lasagnevellen (zonder ei)
  • Plantaardige melk
  • Tarwebloem
  • Plantaardige boter
  • Nootmuskaat
  • peper en zout

Méthode

  1. Bereid eerst de tomatensaus: Verhit de boter en stoof de ui. Voeg de wortelen, knoflook en kruiden toe en stoof aan. Voeg de tomaten en tomatenpuree toe. Stoof verder aan. Voeg bouillon toe en gaar verder tot een gebonden saus.
  2. Bereid de bechamelsaus met de tarwebloem, plantaardige boter en plantaardige melk en kruiden.
  3. Bouw in een ovenschaal de lasagne op, beginnende met een laag bechamelsaus, hierop Lasagnevellen, gehakt, tomatensaus, lasagnevel.
  4. Herhaal, eindig met een laag bechamelsaus.
  5. Bak af In de oven.

Restez informé