Toekomstproef, dé gratis inspiratie en netwerkdag voor Vlaamse chefs
19.05.2025 - 19.05.2025Mosquito in the room en Chefsproveggie slaan de handen in elkaar om chefs in foodservice uit te dagen, te inspireren en handvaten aan te reiken om iedereen te verleiden met plantaardig lekkers.

Met een waaier aan plantaardige kookdemo’s voor alle chefs en de boeiendste workshops. En met volop gelegenheid tot netwerken en om te proeven van al dat lekkers.
PROGRAMMA
- 10u00 Welkomstwoord (Mosquito in the room & ChefsproVeggie)
- 10u15 De 3 gezondheden voor chefs: mentaal, fysiek en emotioneel welzijn
Guido Francque, duurzaamheid adviseur - 11u15 Keuze uit twee sessies
- Culinair scoren met wilde, eetbare planten (workshop horeca)
Pieter-Jan Van Assche, oprichter Forest To Plate
- Verlekker met plantpower (demo grootkeuken & catering)
Paul Florizoone, Greenway powered by Verstegen - 12u15 Lunch & netwerken
- 13u15 Keuze uit twee sessies
- How to? Groenere menukaarten in de horeca! (demo horeca)
Steve Passchyn, Culinary Manager Bonduelle
- Vakkundig verleiden & winst maken (workshop grootkeuken & catering)
Mosquito In The Room - 14u15 Keuze uit twee sessies
- Salad bar en vegetable snacking (demo grootkeuken & catering)
Peter De Wandel, Ardo
- Communicate en nudging (workshop horeca) - 15u15 Lancering wedstrijd 'Boon voor U' met vrijblijvende mogelijkheid tot inschrijvingen.
- 15u45 Huiswaarts met een goodiebag en veel inspiratie.
📍Maandag 19 mei, 10-16u, Hotel Serwir, Sint-Niklaas
Voor chefs en medewerkers binnen de foodservice.
👉 meer info op www.boonvooru.be
👉 inschrijven via deze link tot 30 april, plaatsen zijn beperkt.
Toekomstproef is een initiatief van Mosquito in the room en Chefsproveggie.
Met steun van projectpartners Bonduelle en De Nationale Loterij.