Inspiratiesessie 'plantaardig smaakt'

10.11.2020 - 10.11.2020

Hoe breng je smaak in je veggie gerecht?

Nieuwbrief Omslag Plantaardig Smaakt 4

Na de kick-off van 27 oktober spitsen we ons bij deze inspiratiesessie meer toe op de praktijk.

In een panelgesprek gaan we met chefs uit grootkeuken en horeca dieper in op specifieke thema's zoals trends, smaakmakers, nieuwe technieken, veggie communicatie, foodcost en rendement. 
Met testimonials van de partners toetsen we de theorie aan de praktijk.

Maureen (EVA vzw) geeft je meer info over de basics en kadert hoe STEAK past in het plantaardige verhaal.

Axel Dewinne (Beste Grootkeukenchef van België) stelt vragen vanuit de field.
Benoit Vernaillen (Sodexo) en Sofie Dumont geven antwoord vanuit hun expertise.
Paul Florizoone leidt alles in goede banen.


EVA vzw, bekend van Donderdag Veggiedag, lanceert in primeur de nieuwe digitale gids 'Veggie voor Chefs'. 


Vul hier je gegevens in om de downloadlink voor de gids te ontvangen.


Gemist? Bekijk de opname hier!


Blijf op de hoogte