Fruitspiesjes met choco-dip

Choco Dip
  •  20 personenp
  •  Dessert, Vegetarisch, Glutenvrij, Feestelijk
  •  20 personenp
  •  0minutenmin
  •  Dessert, Vegetarisch, Glutenvrij, Feestelijk

Ingrediƫnten

  • 750 g donkere chocolade
  • 200 ml Slagroom
  • 600 ml Melk
  • 50 g Boter
  • fruitspiesjes
  • vijgen
  • Verstegen Cacao Pepper Allspice Rasberry PURE

Methode

  1. Laat de chocolade zachtjes wegsmelten in de room/melk met de boter.
  2. Kruid af met Cacao Pepper of Fruit Pepper Orange.
  3. Serveer met dipfruit, noten en bessen.

TIP
Vervang de slagroom door Alpro culinair (plantaardig alternatief voor room), de melk door Alpro soja drink (plantaardige alternatief voor zuivel) en de boter door een plantaardige margarine voor een volledig plantaardige versie.

Variatie
Verstegen Cacao Pepper Maniguette Aniseed PURE of Verstegen Fruit Pepper Orange

Blijf op de hoogte