Fusilli al funghi / Salade Royal
Een royale fusilli salade featuring Spicemix del mondo Chimichurri.
Ingrediënten
- 3 kg fusilli, gekookt
- 300 g jonge verse spinazieblaadjes
- 200 g rucola
- 1 kg bimi of broccoliroosjes geblancheerd
- 300 g zongedroogde tomaatjes
- 40 st. appelkappers
- 1 kg gebakken champignons
- Vriesgedroogde bieslook PURE - Verstegen (of verse bieslook)
- geroosterde pijnboompitten
- 15 g Spicemix del mondo Chimichurri - Verstegen
- 15 g Spicemix del mondo la Spezia - Verstegen
- 90 ml olie van de tomaatjes of olijfolie
Methode
- Meng de fusilli, olie en de Spicemixen goed.
- Schep hieronder de bieslook en de spinazie.
- Meng er voorzichtig de bimi (broccoli), tomaat, appelkappers, champignons en rucola bij.
- Werk af met de geroosterde pijnboompitten.
Extra:
Pimp deze heerlijke salade met verse kerstomaatjes en olijfjes.