Geroosterde groentespies met chimichurri
Ingrediënten
- 10 Ardo Maiskolven 1/4
- 20 Ardo Halve aardappel met schil
- 10 Ardo Bloemkoolroosjes
- 10 Ardo Broccoliroosjes
- 100g Ardo Tomatenblokjes
- 100g Ardo Mix Smokey BBQ
- 30g Ardo Persillade
- 10g Ardo Peterselie
- 2 rode ajuin
- 2 dl olijfolie
- Limoensap
- Peper en zout
Methode
- Stoom of kook de maiskolven kort.
- Marineer de halve aardappelen met schil met de helft van olijfolie en persillade. Breng op smaak met peper en zout en bak 15 minuten in de oven op 180°C.
- Ontdooi de broccoli en bloemkool.
- Pel de rode ajuin en snij in vier.
- Maak 10 spiezen met de verschillende groenten.
- Besprenkel de spiezen met de rest van de olijfolie en grill op de BBQ of in de oven.
- Maak de chimichurri op basis van de tomatenblokjes, Mix Smokey BBQ, olijfolie, peterselie en breng op smaak met peper, zout en limoensap.
- Warm de chimichurri tot lauw en verdeel deze over de warme spiezen.