Mexicaanse linzensalade

Mexicaanse Linzensalade 1
  •  20 personenp
  •  Bijgerecht, Veganistisch, Glutenvrij
  •  20 personenp
  •  0minutenmin
  •  Bijgerecht, Veganistisch, Glutenvrij

Ingrediënten

  • 3 kg Gekookte linzen
  • 1/2 kg Kerstomaatjes, in partjes
  • 1/2 kg Groene asperges, geblancheerd
  • 100 ml Olijfolie
  • 100 ml Mole Yucatan
  • 50 g Spicemix Yucatan
  • 50 ml Limoensap
  • Zeezout of Incazout
  • Bieslook & Munt

Methode

  1. Meng de Mole Yucatan, de olijfolie, het limoensap en de Spicemix Yucatan en breng extra op smaak met zout.
  2. Meng onder de linzen en garneer met kerstomaatjes en asperges.
  3. Werk af met munt en bieslook.

Blijf op de hoogte