Quiche met kerstomaatjes
Ingrediënten
- 3 kg kerstomaatjes
- olijfolie
- 500 g geraspte parmezaan
- 20 eieren
- 2,5 liter Alpro soya Cuisine 'for professionals'
- basilicumblaadjes
- 10 vellen bladerdeeg
- peper en zout
Methode
- 1. Besprenkel de tomaatjes in een ovenschaal met olijfolie, kruid met peper en zout en zet 25 minuten in de oven (200°). Bak het bladerdeeg blind gedurende 20 minuten.
- 2. Klop de eieren los. Voeg geleidelijk de Alpro soya Cuisine ‘For Professionals’ toe, roer er de basilicum door en breng op smaak met zout en peper.
- 3. Verdeel de helft van de kaas over het deeg uit de oven, gevolgd door de tomaatjes. Giet er de roommengeling over en bestrooi met de rest van de kaas.
- 4. Laat 20-25 minuten bakken, tot de quiche goudbruin en stevig is. Smakelijk!
Neem een kijkje op alpro.com voor meer recepten!