Tomaat farcie à la Grecque

Verstegen2110 Edit Lr
  •  10 personenp
  •  Hoofdgerecht, Vegetarisch, Veganistisch, Lactosevrij
  •  10 personenp
  •  0minutenmin
  •  Hoofdgerecht, Vegetarisch, Veganistisch, Lactosevrij

Ingrediënten

  • 1 kg Greenway vegan gehakt
  • 100 g uisnippers
  • 250 g paprika brunoise
  • 1 kg gekookte rijst
  • 100 g olijf in ringetjes
  • 100 g cashewnoten fijne stukjes
  • uitgeholde tomaatjes
  • 30 g World Grill Greek passion

Methode

  1. Stoof de uisnippers en paprika zachtjes aan met World Grill Greek passion
  2. Bak het gehakt mee op. Laat afkoelen.
  3. Meng met de rijst. Voeg olijven en noten toe.
  4. Vul de uitgeholde tomaatjes met de farce.
  5. Presenteer in een mooie schaal

>> Ook ideaal voor het farceren van paprika, courgette of aubergine

Variatie
World Grill royal mint & rosemary - World Grill Mexican madness - World Grill French garden - World Grill cielo rosso - Word Grill African sunshine - World Grill Persian market of olijfolie met Griekse Sirtaki kruiden, oregano, zeezout en dille

Gerelateerde producten

Blijf op de hoogte