Winter lasagne
Ingrediënten
- 1kg gegrilde courgettes parrilla Ardo
- 1kg Peterseliewortel Ardo
- 2kg tomatenblokjes Ardo
- 1kg brunoisemix Ardo
- 50g peterselie Ardo
- 20g lookblokjes Ardo
- 2kg Greenway veggie gehaktballetjes
- 2l groentebouillon
- 1,5l bechamelsaus
- 500g tomatenconcentraat
- 40 lasagnevellen
- 400g gemalen emmenthaler
- 1dl olijfolie
- Verstegen spaghettimélange compleet
- Verstegen Peper zwart lampong
Methode
- Stoof de look, brunoisemix en tomatenblokjes aan in olijfolie, bevochtig met de groentebouillon. Voeg het tomatenconcentraat en de spaghettimélange compleet toe.
- Laat sudderen tot de groenten gaar zijn en kruid af met zwarte peper en zout.
- Plet de veggie gehaktballetjes fijn met een vork.
- Meng het veggie gehakt onder de groentjes.
- Stoom de peterseliewortel gaar en meng deze onder de bechamelsaus.
- Maak in een ovenschaal laagjes van lasagnevellen, veggi tomatensaus, gegrilde courgettes en bechamelsaus met peterseliewortel.
- Werk af met de gemalen emmenthaler en bak af in de oven gedurende 30-40min op 180°C.