Wrap met kip en kimchi
Ingrediënten
- 20 wraps
- 1,5 kg Greenway Filetstukjes “Just like chicken”
- 40 bladeren ijsbergsla
- 2 Chinese kolen (in reepjes)
- 3 komkommers (geschild,ontpit en in julienne gesneden)
- 1kg boontjes, beetgaar gekookt
- 250 g Sambal Oelek
- 5 teentjes knoflook (fijngehakt)
- 30 g paprikapoeder
- 100 g gemberpuree
- 100 g rietsuiker
- 200 ml rijstazijn
Methode
- Voor de kimchi: Maak een marinade met de sambal, knoflook, het paprikapoeder, de gember, de suiker en de azijn.
- Meng de Chinese kool met de komkommer en de sojascheuten en meng er de marinade onder. Voeg de boontjes toe en plaats gedurende een half uurtje in de koelkast.
- Schep de groentjes voor gebruik uit de marinade en laat uitlekken (eventueel in een vergiet).
- Voor de wrap: Warm de wrap gedurende een dertigtal seconden op in de magnetron.
- Bak de vegan kipstukjes met wat vetstof en leg op elke wrap enkele kipstukjes.
- Leg hierop de ijsbergsla en de kimchi. Werk eventueel af met koriander.
- Vouw de onderste helft naar het midden en vervolgens de linker- en rechterhelft. Omwikkel met boterpapier.