Glen Ramaekers - HUMPHREY (Brussel)

Glen Ramaekers

Hoe zie jij veggie in jou keuken?

Vegetarische gerechten zijn minstens even belangrijk als vis en vleesgerechten.

Op onze kaart werken we met 4 onderverdelingen,

-          Petit Humphrey (Raw & Small Dishes)

-          Humphrey Light (Seosonal Veggie Dishes)

-          Umami (Asian Inspired 5th taste)

-          Old School (Classic Dishes with a Humphrey twist)


Telkens 4 gerechten per categorie. Je gaat bij ons dus altijd minimum 4 groentegerechten op de kaart terugvinden. Voor vegetariërs voorzien we telkens ook 1 à 2 extra groentegerechten, bovenop de aangeboden gerechten op de kaart.

 

Hoe pas je dit toe op de kaart?

Mijn vrouw kweekt groenten, kruiden en eetbare bloemen voor het restaurant, op een domein naast Mechelen. Alles word op een volledige natuurlijke wijze gekweekt.

De grond word gevoed met biologische kalk en paardenmest, met paarden die gras en hooi van eigen grond eten en biologische granen tijdens de lange winterdagen om voor een gevarieerde voeding te zorgen. Verder is dit het derde jaar dat we zelf producten kweken.

Verder organiseert Brussels Kitchen maandelijks op zondag (11h-14h) een vegetarische brunch die bij ons doorgaat.

Iedereen is welkom om een vegetarische 7 gangen menu te komen degusteren, klaargemaakt door 7 verschillende chefs. Voor 45eur krijgt u dit menu samen met natuurlijke wijnen, geperste bio sappen en filterkoffie. Elke chef maakt een vegetarisch gerecht klaar, zo word je telkens geïnspireerd en getriggerd door de andere chefs en hun ideeën/filosofie over vegan en veggie https://www.brusselskitchen.com/le-brunch-club/bruxelles/restaurant

"Het is voor ons altijd prioriteit gewenst om met kwalitatieve, eerlijke en seizoensgebonden producten te werken."

HUMPHREY - RESTAURANT & MUCH MORE

Glen Ramaekers

Saint Laurensstreet 36-38 Brussels 1000

 www.humphreyrestaurant.com 

Blijf op de hoogte