GourmeXpress: De perfecte keukenpartner voor de plantaardige keuken

Efficiëntie is het kernpunt van de moderne keuken. Of u nu een professionele chef-kok bent die op zoek is naar een compacte oplossing, of een kleine cafetaria uitbaat die snel en eenvoudig heerlijke gerechten wil bereiden. De GourmeXpress High Speed Oven van Electrolux Professional is uw antwoord.

Gourmet Xpress

Snel en Gevarieerd
Met de GourmeXpress High Speed Oven kan u in een handomdraai een waaier aan gerechten serveren. Van het perfect garen van groenten, het bereiden van een overheerlijke vegetarische lasagne, tot het opwarmen van krokante groentensnacks. Dankzij de combinatie van drie verschillende verwarmingsmethodes - microgolf, convectie en warme luchtcirculatie – kan u in een 2-tal minuten koken, grillen en opwarmen.

Energiezuinig en Milieubewust
Energiebesparing staat hoog op de agenda, en de GourmeXpress High Speed Oven speelt hierin een belangrijke rol. Met een energiebesparende modus die automatisch wordt geactiveerd na een aanpasbare tijdsduur, biedt deze oven optimale efficiëntie met een verbruik van slechts 0,5 kW per uur. Bovendien heeft de GourmeXpress geen afzuigkap nodig, waardoor uw keuken niet alleen snel, maar ook milieuvriendelijk is.

De voordelen van High Speed Koken

  • Snelle bereiding
    Bespaar kostbare tijd in de keuken zonder concessies te doen aan de kwaliteit van uw gerechten.
  • Optimale resultaten
    GourmeXpress levert consistent hoogwaardige gerechten, ongeacht wie de bediening uitvoert.
  • Gebruiksgemak
    Het intuitieve scherm en het gebruik van een barcode-scanner laat toe om eenvoudig weg programma’s te lanceren, zonder voorgaande opleiding.

Vereenvoudigde workflow
Of u nu een restaurant, bar, café, of hotel runt, de GourmeXpress is de perfecte keukenpartner om uw bedrijf te laten bloeien. Van het snel en consistent bereiden van hoogwaardige take-away gerechten tot het efficiënt afhandelen van bestellingen tijdens piekuren, deze oven is ontworpen om uw workflow te vereenvoudigen en uw menukaart uit te breiden. Ook kan u hiermee buiten de gewone keukenuren makkelijk snacks aanbieden.

Ontdek de toekomst van de keuken met de GourmeXpress High Speed Oven.
Bespaar tijd, energie en serveer keer op keer heerlijke, veelzijdige gerechten met deze compacte keukenoplossing.

>> lees meer

Blijf op de hoogte