Zero Impact Meal in Foodservice

Een CO2-neutraal gerecht? Zeer eenvoudig!

Cpv Website Header Artikel 4

Voedselproductie en -consumptie zijn verantwoordelijk voor 25 à 30% van de CO2 uitstoot.

We kunnen de milieu-impact van voeding sterk verminderen door het aandeel plantaardige componenten in onze voedingspatroon gevoelig te verhogen. Daarom willen wij, samen met onze partners in de maaltijdverstrekking, de klant sensibiliseren en stimuleren om voor een lekkere, klimaatvriendelijk, plantaardige maaltijd te kiezen.

Hoe doe je dit?
Wat is de klimaatwinst?

>> lees meer

contact:
Luc@greenway.be (sales)
Eveline@greenway.be (marketing)


Over Greenway

Greenway is een veggiepionier. Het begon allemaal toen Paul Florizoone 22 jaar geleden ziek werd tijdens een reis na het eten van bedorven vlees. Noodgedwongen ontdekte hij hoe gevarieerd en lekker plantaardig kan zijn. Zo ontstond bij hem het idee een veggie concept te beginnen, Greenway. 

Met Greenway willen Paul en Cedric zo veel mogelijk mensen laten kennismaken met de vegetarische keuken en aantonen hoe verrassend lekker het kan zijn.  

Greenway Gent opende in 1997 zijn deuren. Vandaag telt het bedrijf 3 restaurants (Gent, Antwerpen en Leuven), is het te vinden op verschillende festivals en werkt het ook samen met retailers de 100% plantaardige producten tot bij de consument te krijgen. 
Het Greenway Gehakt werd in 2020-2021 verkozen tot Beste Product van het Jaar. 

Paul wordt ondertussen ondersteund door een team van 55 medewerkers.

>> voor meer info 

Blijf op de hoogte