Passie voor groenten

Onze partner Sud'n'Sol gelooft in een lekkere en duurzame toekomst.
Ontdek hun verhaal.

Sns 13 1

De consumptie van groenten is essentieel voor onze voedselbalans.
Groenten bevatten weinig calorieën, zijn rijk aan vitamines, mineralen en vezels. Ze dekken onze voedingsbehoeften en zorgen voor ons welzijn.
Het is een booming food of the future, waar Sud’n’Sol op inspeelt met een rijk aanbod van zo’n 50 variëteiten.

Stroomopwaarts werkt het bedrijf samen met zaadbedrijven om de rassen te selecteren die de beste smaak en textuur geven.

Tegelijkertijd startte het een langetermijnaanpak met zijn boeren om hen volledig inzicht te geven in volumes en prijzen. Dit partnerschap vereist het respecteren van specificaties over de kwaliteitsbenadering, de vermindering van het gebruik van chemicaliën én een hoog niveau van ethiek in de arbeidsomstandigheden van hun werknemers.
Gedeelde passie en loyaliteit om te rijmen met succes.

Slow Food...... mediterranean style!

In de landen rond de Middellandse Zee is men gepassioneerd door koken. Eetmomenten zijn er het belangrijkste onderdeel van de dag.

De mediterrane keuken kent een grote verscheidenheid en is één van de lekkerste en gezondste ter wereld. Niet in het minst door haar rijkdom aan pure, zonovergoten groentecreaties.

Het is ondertussen ruim twintig jaar geleden dat Sud’n’Sol met haar eerste mediterrane groentecreatie, de halfgedroogde tomaten, haar reis startte in de inspirerende en wondere wereld van de mediterrane groentekeuken.

Sud’n’Sol creaties worden bereid met uitsluitend verse premium groenten. Ze worden zorgvuldig gesneden, gekonfijt of gegrild (of een combinatie van beide technieken) en vervolgens gemengd met verfijnde plantaardige oliën en verse aromatische kruiden met mediterrane smaken.

Doordat Sud’n’Sol expert is in het behoud en versterken van aroma’s bij de verwerking van groenten, is ze de ideale partner om natuurlijke, smaakvolle mediterrane groentecreaties te ontwikkelen die beantwoorden aan de huidige tendensen inzake pure, gezonde en plant-based voeding.

Geniet van de pure authentieke smaak van de Sud’n’Sol groenten- en tomatenspecialiteiten, bereid in Zuid-Frankrijk.

  • Plant-based**
  • Vegan*
  • Vegetarisch**
  • Allergenenvrije producten*
  • Zonder additieven
  • Gebruiksgemak, kant en klaar
  • Geen verlies aan grondstoffen
  • Kostenbesparend
  • Smaakvolle marinades, bruikbaar in andere bereidingen

* Uitgezonderd pesto’s & aubergineslierten bevatten kaas.
** Uitgezonderd premium pesto’s bevatten parmezaan.

Blijf op de hoogte