Inspiratiesessie 'plantaardig rendeert'

24.11.2020 - 24.11.2020

Hoe helpt veggie je doelgroep te vergroten?

Nieuwbrief Omslag Plantaardig Rendeert 3

Waar de kick-off van 27 oktober eerder theorie was, spitsen we ons bij deze inspiratiesessie meer toe op de praktijk.
In een panelgesprek gaan we met chefs uit grootkeuken en horeca dieper in op specifieke thema's zoals trends, smaakmakers, nieuwe technieken, veggie communicatie, foodcost en rendement.
Met testimonials van de partners toetsen we de theorie aan de praktijk.

Maureen (EVA) geeft een korte toelichting hoe plantaardig kan helpen je foodcost te verlagen en je rendement te verhogen. 
Kenny Desmadryl (Bistro Medard) stelt vragen vanuit de field.
Rudy Rampelberg (PXL Hasselt) en Sam D'Huyvetter (Bar Jeanne, La Quincaillerie, Pleasures boutique) geven repliek vanuit hun ervaring.
Paul Florizoone modereert het gesprek.


EVA vzw, bekend van Donderdag Veggiedag, lanceert in primeur de nieuwe digitale gids 'Veggie voor Chefs'. 


Vul hier je gegevens in om de downloadlink voor de gids te ontvangen.


Gemist? Bekijk de opname hier!


Blijf op de hoogte