Poke bowl Middle Eastern style

Ingrediënten
- 1kg Ardo Quinoa
- 1kg Ardo Tricolore linzenmix
- 500g Ardo Bloemkoolroosjes
- 500g Ardo Gegrilde aubergines
- 300g Ardo Kekererwten
- 100g Ardo Witte Cannellini bonen
- 100g Ardo Rode Kidneybonen
- 10g Ardo Lookblokjes
- 5g Ardo Munt
- 5g Ardo Koriander
- Sap van 1 limoen
- 200g yoghurt (vervang door Alpro Greek Nature voor een vegan versie)
- 50g pistachenoten
- 2 granaatappel
- Sushiazijn
- Honing (vervang door agavesiroop voor een vegan versie)
- Raz el hanout
- Gerookt paprikapoeder
- Olijfolie
- Peper en zout
Methode
- Maak de linzen en de quinoa warm in de steamer, breng op smaak met de sushiazijn en laat terug afkoelen.
- Meng de bloemkoolroosjes met raz el hanout en wat olijfolie en bak in de 15 min in de oven op 180°C.
- Werk de aubergines af met wat olijfolie, peper en zout en bak ze kort in de oven tot ze warm zijn.
- Stoom de cannellini bonen en rode kidneybonen kort en koel terug.
- Meng de kekererwten met wat gerookt paprikapoeder en olijfolie en pof ze in de oven.
- Meng de yoghurt met munt, koriander en look. Breng op smaak met wat limoensap, honing en peper en zout.
- Vul een bowl met de quinoa-linzenmix en werk deze af met alle groenten en peulvruchten.
- Werk af met wat granaatappel en gebroken pistachenootjes.