Tarte flambé met rode biet spekjes en asperges

Ingrediënten
- 300g Ardo Groene asperges
- 300g Ardo Witte asperges
- 200g Ardo Rode biet spekjes
- 150g Ardo Lenteajuin
- 100g Ardo Rode ajuinschijven
- 10 pizzabodems
- 500g zure room
- 30 kwarteleitjes
- 50g waterkers
- Olijfolie
- Peper en zout
Methode
- Stoom de asperges kort tot de gewenste textuur en spoel ze koud. Snij ze daarna in gelijke stukken.
- Breng de zure room op smaak met peper en zout en besmeer de pizzabodem ermee.
- Werk de pizza verder af met de lenteajuin, rode ajuin, de asperges en de rode biet spekjes.
- Besprenkel de pizza met wat olijfolie en bak in een hete oven 200°C voor 8-10 min.
- Voeg na 6-8 minuten bakken de kwarteleitjes toe.
- Werk af wat waterkers en serveer.