Beat the Classics prijsuitreiking op Horeca expo

In september daagden we alle chefs uit horeca en grootkeuken uit hun beste interpretatie van een klassieker uit hun koksmuts te toveren. 
Uit de inspirerende recepten koos onze vakjury 5 winnaars.

Img 2496 2

Op 23 november stelden we de 5 winnaars én hun recepten voor op Horeca expo.

Paul Florizoone (Greenway en founding father van ChefsproVeggie) nam de honneurs voor de prijsuitreiking waar. 

  • Laurence Van Cauter | Cultuurcafé De Grote Post
    Gevulde perzik 2.0 >> beats 80's style perzik met tonijn
  • Steven Jacobs | Vac Leuven Vlaamse overheid
    Forest green dumplings >> beats Paling in't groen
  • Cisco Molina y Ignacio | Vac Leuven Vlaamse overheid
    Gegratineerd witloof >> beats Grootmoeders' witlof met hesp
  • Margaux Geeroms | What the food
    Koningsoesterzwam - limoen pastinaak - gegrilde asperges >> beats Coquilles St Jacques
  • Walter Debaetselier | UZ Gasthuisberg
    Winterse waterzooi met panische >> beats Gentse waterzooi

De winnaars ontvingen elk een Algenervaring voor 2, het nieuwe kookboek van Paul Florizoone  'no meat, no nonsense' en een goodybag van onze partners.


Ontdek de winnende recepten hier.

Check het fotoverslag op Facebook.

Je kan de bundel receptenfiches hieronder downloaden.


Blijf op de hoogte