JAVA on the Road
09.05.2018 - 30.05.2018Programma en data
12.00 - 13.30 uur: onthaal en lunch
13.30 - 17.30 uur: seminaries
17.30 uur - … : dinner, networking & fun
Beleef het mee met ons en kies alvast
één van deze data, plaatsen en leer bij!
9 mei, 3Square te Zwijnaarde (NL)
23 mei, OFF te Wavre (FR)
30 mei, LITC bij Nike te Laakdal (NL)
De plaatsen zijn beperkt!
Aarzel dus niet om meteen in te schrijven voor de opleidingen
die u wenst te volgen.
"De toekomst is groen(te): Omgaan met trends in veggie en vegan voeding (in samenwerking met de Chefs Pro Veggie-partners)"
Dit is één van de 8 korte opleidingen (die hopelijk doen verlangen naar meer) die u kan volgen op JAVA on the Road en u bepaalt welke u wel of niet volgt.
Ondertussen zijn er nog tal van infostanden die een link hebben met de opleidingen en waar u ook tal van nieuwigheden kan ontdekken.
- Food trends 2018 (door Gert Laurijssen, Foodservice Alliance)
- Social media: tips & tricks (door Nico Tempelaere)
- Client service (hospitality) maakt het verschil (door Isabelle Dumortier, Entrepreneur with a digital heartbeat)
- Hoe draagt voeding bij tot oplossingen? (door Bart Geurden, Expertisecentrum Primaire Voedingszorg, KdG, UA)
- Trends in patiëntenmaaltijden (door Angelique Honderdors, Formulemanager Van Hoeckel)
- De invloed van geuren (door Patrick Castelain, Scents)
- De toekomst is groen(te): Omgaan met trends in veggie en vegan voeding (in samenwerking met EVA vzw en de Chefs Pro Veggie-partners)
- Beam me up, Scotty: 3D-printing van voeding (door Pieter Verboven, Innovation Manager at K.U. Leuven)