Edamame op Aziatische wijze

een populaire snack uit de Aziatische keuken

Edamame Soy Sauce 332
  •  10 personenp
  •  Amuses, Voorgerecht, Bijgerecht, Vegetarisch, Veganistisch, Glutenvrij, Lactosevrij
  •  10 personenp
  •  0minutenmin
  •  Amuses, Voorgerecht, Bijgerecht, Vegetarisch, Veganistisch, Glutenvrij, Lactosevrij

Ingrediƫnten

  • 500g Ardo Edamame in de peul
  • 50g Ardo Kruidenmix op Aziatische wijze
  • Sesamolie
  • Sojasaus
  • Sambal

Methode

  1. Meng de sambal, sojasaus, kruidenmix op Aziatische wijze en sesamolie in een kleine kom om de marinade te maken.
  2. Stoom de edamame kort tot ze warm zijn.
  3. Meng de edamame in de marinade en zorg dat ze gelijkmatig bedekt zijn.
  4. Serveer in de peul en geniet!

Edamame of sojabonen in de peul, is een populaire snack en voorgerecht in de Aziatische keuken. Deze heerlijke en voedzame bonen worden vaak gestoomd of gekookt geserveerd en op smaak gebracht met verschillende kruiden en sauzen.

In dit recept gebruiken we Ardo Edamame in de peul met Ardo Kruidenmix op Aziatische wijze voor een heerlijk en gemakkelijk gerecht. Een perfect en gezond tussendoortje.

De kruidenmix op Aziatische wijze, sesamolie en sojasaus geven de edamame een heerlijke en unieke smaak, terwijl de sambal een lekkere pit toevoegt. De Ardo Edamame in de peul is voorverpakt en klaar voor gebruik, en dus een handige keuze voor foodservice en catering.
Het kan in grote partijen worden gemaakt en als voorgerecht of bijgerecht op elk evenement worden geserveerd.

Blijf op de hoogte