Falafelwrap
Ingrediënten
- 1 kg Falafel Ardo
- 500 g Tomatenblokjes Ardo
- 500 g Kikkererwten Ardo
- 200 g Paprikablokjes rood/groen/geel Ardo
- 50 g Sjalotten Ardo
- 10 g Chiliblokjes Ardo
- 10 g Knoflookblokjes Ardo
- 2 dl groentebouillon
- Komijn
- 30 wraps
- 300 g Romeinse sla
- 300 g rucola
Methode
- Bereid een pittige tomatensaus met de tomatenblokjes, paprika, chili, knoflook, sjalotten en komijn.
- Voeg de kikkererwten toe en laat sudderen in de saus gedurende 15 minuten, breng op smaak met peper en zout.
- Bind met wat maïszetmeel indien nodig.
- Leg de falafel op een ovenplaat en bak ze gedurende 10-14 minuten op 180°C.
- Maak een wrap met de pittige kikkererwten, 4 falafels en Romeinse sla.
- Serveer met wat rucola en 3 extra falafels.