Fusilli Rosso

Fusilli Rossi
  •  20 personenp
  •  Hoofdgerecht, Vegetarisch, Veganistisch, Pasta
  •  20 personenp
  •  0minutenmin
  •  Hoofdgerecht, Vegetarisch, Veganistisch, Pasta

Ingrediƫnten

  • 2 kg pasta (Fusilli / Spirelli / Farfalle / ...)
  • 300 gr courgette, brunoise
  • 200 gr aubergines, brunoise
  • 4 lookteentjes, geplet
  • 500 gr Parijse champignons, schijfjes
  • 10 el tomatentapenade
  • 8 verse tomaten, stukjes
  • 1 bot basilicum, fijngehakt

Methode

  1. Bak de brunoise van courgettes en aubergines, de schijfjes champignons en de geplette look in olijfolie.
  2. Kook de pasta al dente.
  3. Meng de groentenmix en de tomatentapenade onder de pasta.
  4. Snijd de tomaten en champignons in stukjes en gebruik deze als garnituur op de pastamix.
  5. Werk het geheel af met blaadjes basilicum.

Blijf op de hoogte