Groene bonen salade met Harissa en honing

Groene Bonen Salade Met Harissa
  •  20 personenp
  •  Bijgerecht, Vegetarisch, Veganistisch
  •  20 personenp
  •  0minutenmin
  •  Bijgerecht, Vegetarisch, Veganistisch

Ingrediënten

  • 1 kg sperziebonen
  • 1 kg tuinbonen
  • 1 kg wortels
  • 2,5 kg halloumi (of feta)
  • 75 gr Harissa (Al’Fez)
  • 20 el honing (of agavesiroop voor een vegan versie)
  • 20 el olijfolie
  • Spicemix del Mondo Za'atar (Verstegen)

Methode

  1. Kook de wortels, sperziebonen en tuinbonen 5 minuten in water.
  2. Maak ondertussen een dressing van de harissa, honing en olie.
  3. Snijd de halloumi in blokjes en bak ze in een koekenpan (zonder olie) goudbruin.
  4. Doe alle ingrediënten in een grote kom en meng voorzichtig.
  5. Werk af met de spicemix del Mondo Za'atar.
Variatie
Serveer met Moroccan Spiced Couscous of Pearl Couscous (Al’Fez)  

Blijf op de hoogte