Herfstsalade met veggie tots en krokante groentjes
Ingrediënten
- 800 gr veggie tots - Ardo
- 500 gr peterseliewortel - Ardo
- 600 gr woudpaddestoelenmix - Ardo
- 500 gr pompoenblokjes butternut - Ardo
- 100 gr sjalot - Ardo
- 5 gr lookblokjes - Ardo
- 2 kropsla
- 50 ml olijfolie
- 600 gr vegetarische kipstuckjes - Greenway
- 2 dl mayonaise (of veganaise voor een vegan versie)
- peper en zout
Methode
- Stoom de pepeterseliewortel en de woudpaddestoelenmix 5 à 8 minuten.
- Reinig de kropsla en laat de blaadjes mooi heel.
- Bak de sjalot samen met de butternut, peterseliewortel, kipstuckjes en woudpaddestoelen op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
- Mix de mayonaise met de look, dragon en een klein scheutje water.
- Bak de veggie tots in de oven of friteuse volgens de verpakking.
- Leg de slabladen in een diep bord en verdeel de lauwe groenten en kipstuckjes erover.
- Werk af met de veggie tots en de dressing.