Lunch frittata

Lunch Frittata 2
  •  20 personenp
  •  Hoofdgerecht, zomer, Vegetarisch
  •  20 personenp
  •  0minutenmin
  •  Hoofdgerecht, zomer, Vegetarisch

Ingrediënten

  • 30 Eieren
  • 60 Trostomaten
  • ½ kg Groene asperges
  • 1 kg Mange tout of snap peas
  • ½ kg Paprikasnippers
  • 250 g Uisnippers
  • 60 g Griekse Yoghurt
  • Verstegen Spicemix del Mondo Chimichurri

Methode

  1. Split de eieren en klop los met de yoghurt.
  2. Blancheer de asperges en mange-tout en dep droog.
  3. Fruit de ui en de paprikasnippers in vetstof.
  4. Meng alle ingrediënten en bak in de oven op 180°C, ong. 25 min.
  5. Serveer uit het vuistje of met frisse salade: rucola, jonge scheuten, citroensap, olijfolie, Incabes, geroosterde geplette hazelnoten & Gomasio naar keuze.

Blijf op de hoogte