Pasta Chimichurri met geroosterde bloemkoolroosjes
Ingrediƫnten
- 5 kg voorgekookte penne (of spirelli) - Ardo
- 2 kg aubergineblokjes (of courgette, paprika, venkel)
- 40 g lookpuree
- 1 bussel verse koriander
- 1 bussel verse peterselie
- 400 ml olijfolie
- 200 ml rode wijnazijn
- 5-6 el Spicemix del Mondo Chimichurri - Verstegen
- 1500 g bloemkoolroosjes
- 5-6 el Spicemix del Mondo Peru - Verstegen
Methode
- Bak de aubergineblokjes, kruid af met peper en zout, zet opzij.
- Meng de bloemkoolroosjes met olie en de Peru Spicemix kruiden en rooster ze beetgaar.
- Maak een saus van de lookpuree, de fijngehakte verse kruiden, olijfolie, rode wijnazijn en Chimichurri Spicemix kruiden.
- Kook de pasta gaar, meng ze met de Chimichurri saus en de aubergineblokjes.
- Serveer de pasta afgewerkt met de bloemkoolroosjes.
- Serveer deze pasta met een tomaten - rucolasalade