Paëlla Verdura
Ingrediënten
- 1,6 kg Vegan filetstukjes just like chicken - Greenway
- 4 el World grill Argentina fire Verstegen of chorizokruiden
- olijfolie
- 1 kg ui in blokjes
- 2 el knoflookpasta
- 2 kg paprikablokjes
- 2 kg erwtjes
- 1,5 kg rijst
- 4 el Spicemix del mondo Flamenco Verstegen
- 1/2 el saffraan
- 2 el Fruit pepper lemon Verstegen
- 3 l groentebouillon
- 600 g artisjokharten (Gran'Tapas)
- 600 g gefrituurde uiringen (Ardo) of gepaneerde bloemkool of broccoliroosjes (Bonduelle)
- Verse peterselie en citroen
Methode
- Meng de vegetarische kipstukjes met de World grill Argentinia fire olie, bak aan en zet opzij.
- Fruit de uiblokjes en knoflook in olijolie. Roer er de paprikablokjes doorheen wanneer de ui glazig wordt, en de erwtjes nog eens 5 minuten later.
- Voeg de rijst en kruiden toe en meng goed. Giet de bouillon erbij en laat 15 minuten zachtjes inkoken. Roer af en toe.
- Breng op smaak en roer op het laatst de artisjokharten en de gebakken vegetarische kipstukjes onder de paëlla.
- Schep uit, verdeel de gefrituurde uiringen over de paëlla en werk af met verse peterselie en citroenpartjes.