Penne met boschampignons, schorseneer en filetstukjes just like chicken
Ingrediƫnten
- 5 kg voorgekookte penne
- 2 dl olijfolie
- 600 g sjalot, fijngesneden
- 60 g lookpuree
- 2 kg diepvries boschampignonsmengeling
- 2 kg diepvries schorseneerstukjes
- vriesdroog tijm Verstegen
- 3 l sojaroom
- 200 g Maggi champignonfond
- 600 g Greenway filetstukjes just like chicken
- 400 g rucola
- eventueel beetje maizena of roux om de saus wat extra te binden
- Season Peper Wild Mushroom Verstegen
Methode
- Stoof de sjalot aan in olijfolie en doe er dan de lookpuree en tijm bij.
- Voeg hierbij de groenten en laat ze meebakken.
- Voeg de sojaroom, de champignonfond en de Greenway filetstukjes toe.
- Serveer bij de pasta en werk af met rucola en Season Peper Wild Mushroom.