Vegan Vol au Vent Deluxe

Vol Au Vent Veggie 04 B146 E
  •  20 personenp
  •  Hoofdgerecht, Vegetarisch, Veganistisch
  •  20 personenp
  •  0minutenmin
  •  Hoofdgerecht, Vegetarisch, Veganistisch

Ingrediënten

  • 5 L soja room
  • 2 kg bruine champignons
  • 1,25 kg Ardo woudpaddestoelen mix
  • 2 kg schorseneer stukjes
  • 1,5 kg Greenway veggie ‘kip’ stukjes
  • 300 g roux of 150 g maïzena
  • 250 g champignonfond
  • 30 g truffelolie
  • 250g sojaboter
  • beetje peterselie
  • peper en zout naar smaak

Methode

  1. Stoof de champignons en de schorseneer in de boter.
  2. Voeg er de sojaroom, champignonfond en truffelolie aan toe.
  3. Doe er ook de veggie ‘kip’ stukjes bij en laat even samen koken.
  4. Dik saus op. Kruid bij met peper en zout. Dien op met wat gehakte peterselie.
Variatie
Eventueel kan je er nog wat Greenway veggie gehaktballetjes aan toevoegen. Greenway heeft ook kant en klare vegan vol au vent!

Gerelateerde producten

Blijf op de hoogte