Beet Burger Deluxe
Ingrediënten
- 10 of 20 Ardo Rode biet burgers
- 10 burgerbroodjes
- 50g Ardo Sjalotjes
- 20g Ardo Bieslook
- 20g Ardo Peterselie
- 1.2kg Ardo Tricolore groentefrietjes
- 125g jonge sla
- 3 gele ananas tomaten
- 3dl mayonaise
- Cajun kruiden naar smaak
Methode
- Meng de mayonaise met de sjalotjes, bieslook, peterselie en cajun kruiden.
- Bak de rode biet burgers 12 minuten in een voorverwarmde oven 180°C. (friteuse en pan zijn ook mogelijk)
- Toast de burgerbroodjes.
- Snij de ananastomaten in dikke plakken. Was en droog de jonge sla.
- Bak de tricolore groentefrietjes krokant in de friteuse of de oven.
- Stel de burger samen (enkel of dubbel) en serveer met de tricolore groentefrietjes.