Corn ribs met rode biet burger
Ingrediënten
- 20 Ardo Corn ribs
- 1,5 kg Ardo Zoete aardappel frietjes (dun gesneden)
- 10 Ardo Rode biet burger
- 100 g Ardo Tartaar kruidenmix
- 300 g Ardo Gegrilde aubergine parilla - plakjes
- Vloeibare boter of plantaardige olie
- Sla
- Tomaten
- Rode ui
- (vegan) mayonaise
- 10 hamburgerbroodjes
- Peper en zout
Methode
- Meng de tartaar kruidenmix met de mayonaise.
- Maak de Corn ribs af met wat vloeibare boter of olie en breng op smaak met zout en peper.
- Bak de Corn ribs samen met de bietenburger in de oven op 180°C voor 12-14 minuten.
- Bak de gegrilde aubergines en de hamburgerbroodjes 4-6 minuten op 180°C in de oven.
- Frituur de zoete aardappel frietjes in plantaardige olie.
- Zet alle ingrediënten voor de burger samen, begin met wat tartaarsaus op het broodje, dan de groenten en als laatste de bietenburger.
- Serveer met de Corn ribs, zoete aardappel frietjes en de tartaarsaus.