Indian dahl met basmatirijst & yoghurt

Ardo Indiandahl
  •  20 personenp
  •  Hoofdgerecht, Vegetarisch, Veganistisch
  •  20 personenp
  •  0minutenmin
  •  Hoofdgerecht, Vegetarisch, Veganistisch

Ingrediënten

  • 1kg Ardo Veggie mix Indian Style
  • 1kg Ardo Tricolore linzen mix
  • 1.5kg Ardo Basmatirijst
  • 1,5l kokosmelk
  • Verstegen Kerriepoeder
  • 125g Ardo kruidenmix op Aziatische wijze
  • Zonnebloemolie
  • Naan
  • Alpro Plantaardig alternatief voor Yoghurt, Natuur zonder suikers

Methode

  1. Stoof de kruidenmix op Aziatische wijze aan in de zonnebloemolie, voeg de kerrie toe en laat even stoven.
  2. Voeg de kokosmelk toe en laat sudderen.
  3. De Tricolore linzen mix en de veggie mix indian style mogen er ook bij.
  4. Warm de basmatirijst op in de steamer.
  5. Serveer de Dahl met de basmatirijst, naan en plantaardige Yoghurt.

Blijf op de hoogte