Lente salade met veggie tots en krokante groentjes
Ingrediënten
- 1 kg veggie tots, Ardo
- 1 kg gegrilde courgetteschijven parilla - Ardo
- 200 gr edamame sojabonen (Mukimame) - Ardo
- 500 gr groene asperges - Ardo
- 5 gr munt - Ardo
- 5 slaharten
- 250 gr fetakaas, verkruimeld
- 3 theelepels graanmosterd
- 3 eetlepels Xerezazijn
- 1 dl olijfolie
- peper en zout
- verse munt (optioneel)
Methode
- Ontdooi de edamame sojabonen.
- Leg de courgettes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en grof zout en plaats 10 minuten in de oven op 200°.
- Snij de slaharten doormidden.
- Grill de asperges en de slaharten.
- Meng de mosterd met de azijn, zout en peper. Voeg langzaam olie toe. Meng de munt onder de vinaigrette.
- Bak de tots af in de friteuse of de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Verdeel de asperges, slaharten, de courgettes en edamame sojabonen over de borden en besprenkel met de vinaigrette.
- Verdeel de tots en de feta over de salade en garneer met verse munt.